Médiatár

Reimer Márta: Adventi köszöntő

Némelyeknek az adventi időszak az üzleti vállalkozás, az évvégi zárás, újabb üzletek szerzése miatt a legstresszesebb. Másoknak új feldatokat és helyzeteket kell megoldani, mielőtt beköszönt a karácsony és az új év. Megannyi váratlan helyzet jöhet az életünkbe, amely sürget, türelmetlenné és idegessé tehet. Egyik család még gyorsan szeretne egy házat venni, máshol szükség lenne egy életmentő műtétre. A pandémiás időszak, a betegségek és más előre nem tervezett események sokszor lefékeznek, lassúbb üzemmódba helyeznek.

A megrendült lélek, a rendíthetlen Isten

Reimer Márta

Békássy Petra írása

Beszámoló a második LELKI EGÉSZSÉGÜNKRE konferenciáról

November 20-án került megrendezésre a Hvitamin és az Eleos csapat szervezésében „A megrendült lélek – a rendíthetetlen Isten, változatlan értékek egy folyamatosan változó világban” című konferencia. A rendezvény azzal a céllal jött létre, hogy támaszt, segítséget nyújtson és többek közt a következő kérdésekre adjon választ:
Miből meríthetünk erőt, mibe kapaszkodhatunk a nehéz időkben?
Kitől kaphatunk iránymutatást?
Hogyan élhetünk érték-vezérelt életet?

Lelki egészségünkre konferencia

2021. november 20-án a Budapesti Montázs Központban A megrendült lélek – a rendíthetetlen Isten címmel tartottunk konferenciát az Eleos és a Hvitamin szervezésében. Az eseményen Groma Géza, Pál Feri és Reimer Márta tartott előadást. A nézők kerekasztal beszélgetést követhettek figyelemmel valamint szemináriumokon is részt vehettek.

Galéria

 

„Lelki egészségünkre!” konferencia, mint zászlóshajó!

Selmeczi Ottilia írása

2021. november 20-án ismét megrendezésre kerül a „Lelki egészségünkre!” konferencia. A konferencia szervezőivel, Reimer Mártával, az Eleos-Education (http://eleoseducation.com/hu) ügyvezetőjével, és Tolner Péterrel, a H-vitamin (https://hvitamin.hu) vezetőjével beszélgetek.

Seiten

Médiatár abonnieren